Mancare de Cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • morcov
  • ardei gras rosu si verde
  • ulei
  • sare
  • delikat
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • carne de porc sau vita

Mod de preparare

Ceapa se caleste pana capata o culoare aurie si se adauga morcovul, ardeii. Cand toate astea sunt gata, se adauga si carnea peste, se lasa un pic la calit si apoi se umple cu apa pana acopera continutul.

Cand carnea este aproape fiarta i se pun cartofi taiati destul de maricei in cuburi.

La urma i se adauga bulionul sau rosii, delikat, cimbrul si patrunjelul. inca un clocot si gata!!!
Se poate servi cu muraturi! ! ! !
Preferata mea :)

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...