Limba Poloneza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ai nevoie de:
  • -4 limbi de porc
  • -maioneza din 2 oua (unul sa fie fiert)
  • -4-5 castraveti acri
  • -mustar
  • -sare
  • -o legatura marar
  • -supa in care a fiert limba-cateva linguri( eu am oprit o cana, dar nu a fost nevoie de toata)

Mod de preparare

Se spala limbile de porc si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte se curata (calde) de pielita. Se lasa sa se raceasca. Intre timp se face maioneza, se toaca marunt albusul de la oul fiert, castravetii, mararul. Se condimenteaza cu sare si mustar. Se amesteca acestea cu maioneza si se subtiaza cu supa rece in care a fiert limba(cateva linguri).

Cand s-a racit se taie felii limba, se aseaza pe platou si se acopera cu sosul.


Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.