Jumari la Garnita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de lucru de porc
  • coasta de porc
  • fleica de porc
  • sunca
  • sare
  • carnati

Mod de preparare

Toata cantitatea de carne va fi transata ca pentru o portie iar slanina in bucati mai mici.
Avem nevoie de doua tuciuri, unul pentru sunca iar celalalt pentru carne.
Punem sunca taiata in ceaun, o mana de sare si o cana de apa.

In momentul cand jumarile sau scurs de untura si plutesc la suprafata avand o culoare aurie, dam jumarile deoparte si ceaunul de pe foc, lasand astfel untura sa se raceasca.
In cel de al doilea tuci punem untura sa pornim urmatoarea etapa de lucru.

Cand sa incins punem bucatile de carne amestecate si le rumenim pe jumatate din ce ar fi nevoie.
Vasul de pastrare trebuie sa aiba mereu aceiasi destinatie, pentru a nu prinde si alte mirosuri.
V-om pune etapizat atat carne cat si jumari sau carnati la fel prajiti sau afumati.

Cand sa umplut luam tuciul cu untura si inundam jumarile din vas si inca doua degete deasupra.
Se depoziteaza in Killer sau in zamnic
Lista cu modalitatile de pregatire este imensa asa ca las kla aprecierea domniilor voastre sa apreciati cum se cuvine.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

FOI FRAGEDE UMPLUTE CU CREMĂ DE LĂMÂIE

O altă prăjitură minunată din caietul de rețete al mamei, prăjitura cu foi fragede, umplută cu orice cremă doriți....

FOI FRAGEDE UMPLUTE CU CREMĂ DE LĂMÂIE
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj