Hamburgeri cu Sos si Rozmarin

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de vita tocata
  • 1 legatura marar
  • 1legatura patrunjel
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura cepa verde
  • Garnitura:
  • varza de Bruxelles
  • 1-2 crengute rozmarin
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 morcov
  • 4cepe mici
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se pune carnea de vita tocata intr-un bol si se framanta cateva minute, apoi se adauga pe rand ingredientele pregatite: verdeata, ustuoiul zdrobit si oul.

2. Pasta de carne se condimenteaza cu sare si piper si se modeleaza hamburgerii. Se pun intr-o tava si se baga la cuptorul incins la 180°. Dupa ce s-au rumenit, se scot.

3. Pentru garnitura, varza de Bruxelles se fierbe in apa cu sare, iar morcovul se caleste in ulei, impreuna cu ceapa si usturoiul.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.