Gulioarele se curata si se scobesc cu un cutit bine ascutit. Apoi pregatim umplutura. Ceapa se taie cubulete mici, se amesteca impreuna cu orezul, carnea si condimentele. Se aseaza guliile umplute cu amstecul de carne tocata intr-un vas, dupa care se pun intre gulii mijlocul, ramas de la scobit si apa, atat cat sa le acopere pe jumatate. Se lasa la fiert cu capac, pana cand guliile sunt fierte.
Bucatile mici de gulie se mixeaza cu blenderul si putina apa ramasa de la fiert, pastrand cateva bucatele deoparte. Peste sosul astfel obtinut se pune patrunjel, smantana si buctelele intregi.
Sau un fel de tortilla spaniola, doar ca are ceva ingrediente in plus si este facuta la cuptor. O puteti servi in orice...
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura