Fried Chicken

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 piept de pui (sau aripioare)
  • -250 ml Kefir (sau lapte batut sau iaurt sau smantana)
  • -faina
  • -sare
  • boia
  • piper
  • chilly
  • usturoi deshidratat
  • ceapa deshidratata

Mod de preparare

Se taie pieptul bucatele si se tine in apa cu sare 2-3 ore, apoi se trece prin Kefir si prin faina amastecata cu condimentele si se prajeste in baie de ulei. Se scot pe servetel absorbant.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.