Se impaneaza cu bucatele fine de slanina un file de caprioara , se aseaza intr-o cratita cu felioare rotunde de morcov si ceapa,un catel de usturoi intreg, 2 foi de dafin, cimbru, cateva fire de patrunjel, sare, piper boabe vinul rosu ,otetul , si cateva linguri de ulei si un pahar cu apa.
Se lasa carnea in bait 4-5 zile. Dupa acest timp se scoate , se scutura de toate mirodeniile ce au ramas pe carne , se usuca intr-un servet de bucatariesi se unge bune cu unt , dandu-se la cuptor intr-o tava , in care s-a pus 1/2 pahar de apa sau zeama de carne.Se stropeste mereu cu jiul din tava.
Intre timp, se pune sa fiarba intr-o cratita baitul in care a stat carnea , se lasa sa fiarba pana ce scade la jumatate. Se trece prin sita sau se pune in blender si compozitia rezultata se leaga pe foc cu o lingura de faina trasa in unt.
Se taie fileul de caprioara felii (pe oblic) si se aseaza pe un platou , pe un pat de salata verde;sosul se serveste din sosiera.
Se poate folosi orice garnitura de legume si un vin rosu.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.