Taiem costita afumata sau kaiserul in felii subtirele. Ficateii de pui ii condimentam dupa gust cu sare, piper si boia. Luam cate o bucata de ficatel (daca este prea mare o taiem pe jumatate) si o imbracam cu o felie de costita afumata. Prindem cu o scobitoare de doua ori. Procedam la fel si cu celelalte bucatele de kaiser si ficatei.
Intr-un vas cu ulei prajim ficatei imbracati in kaiser. Dupa ce s-au rumenit adaugam ardeii capia taiati in felii subtiri. Lasam sa se caleasca bine. Apoi adaugam rosiile date pe razatoare si lasam sa fiarba. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia si lasam la foc inca 15 minute. Daca sosul scade prea mult (depinde de ce rosii avem), mai adaugam putina apa.
Se serveste cu muraturi, salata preferata si neaparat patrunjel proaspat presarat deasupra.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.