Taiati cubulete, merele curatate de coaja si cotor si puneti-le imediat in apa rece, sa nu se oxideze.
Caliti in ulei incins ceapa rosie taiata feliute subtiri, adaugati ficateii si presarati salvia, lasand foarte putin pe foc, doar pana-si schimba culoarea, apoi adaugati cubuletele de mar, scurse de apa.
Dupa 1-2 min, scoateti facateii din vas si puneti-i deoparte, ca sa nu se zdrobeasca.
In amestecul ramas, de ulei, ceapa si salvie caliti cubuletele de mar, amestecand continuu, pana cand pulpa de mar se transforma intr-un sos cremos.
Este momentul sa adaugati facateii.
Dupa 1-2 min, timp in care amestecati cu grija sa nu se sfarme ficatul, condimentati cu sare si piper, dupa gust, presarati patrunjelul, omogenizati si luati de pe foc, acoperind vasul.
Dupa 5 min, serviti cat este fierbinte, cel mai bine cu paine bagheta, calda.
POFTA BUNA!
O combinatie originala de gusturi pornind de la ingrediente banale, cu arome daruite de mar si salvie, ficateilor fragezi si gustosi.
Adica . . . o surpriza la indemana si usor de pregatit, in orice anotimp.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.