Fantomite din Dovleac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr dovleac
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 200 gr carne tocata de vita
  • 200 gr pipote si inimi de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare

Se curata dovleacul si se taie cuburi. Se caleste cu un cub de unt.

Se adauga cartofii, se condimenteaza dupa gust.

Se adauga 200 ml apa si se lasa la fiert pana scade tot lichidul.

Intre timp taiem marunt ceapa si ardeii si le punem la calit.

Adaugam carnea si 250 ml apa/supa de pui.

Condimentam dupa gust si lasam la fiert.

Cand e gata, asezam frumos pe farfurie si servim, fara frica.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.