Se fierb maruntaiele in apa cu sare, dupa care se lasa la rece, se clatesc si se taie in bucatele mici.
Se pune intr-un vas mare, carnea tocata, maruntaile de miel tocate, usturoiul, ceapa, patrunjelul, leusteanul tocate, sare, maggi secretul gustului, oua, piper macinat si se omogenizeaza bine compozitia.
Se pune hartie de copt in doua tavi, peste hartie se asaza felii de bacon, se imparte compozitia in patru parti egale si se pune cate o parte in tavi, se asaza cate patru oua in fiecare tava, se completeaza cu cealalta compozitie, se asaza felii de bacon si se dau tavile la cuptor. Cand aromele isi imprastie savoarea, se poate zice ca drobul este gata si ca se poate servi.
Sa aveti pofta, dragilor!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.