Dejun Delicios

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 fire de carnati afumati, taiati rondele
  • -3- 5 ciuperci champignion, mai mari, taiate felii
  • -2- 3 rosii potrivite, taiate in 4
  • -4- 5 oua
  • -250- 300 g kaiser / sunculita, taiat in fasii
  • -branza de capra / oaie sau telemea, ori parmezan / cascaval, dupa gust si preferinta
  • -patrunjel verde, tocat marunt
  • -ulei de masline
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat

Mod de preparare

Prajiti usor carnatii in ulei incins intr-o tigaie antiaderenta mai mare.

Adaugati kaiserul si continuati prajirea la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca.

Puneti ciupercile si lasati pe foc, amestecand des, pana ce acestea se inmoaie si apa lasata de ele se evapora.

Distribuiti uniform feliile de rosii, cu miezul in jos.

Intre timp, bateti ouale impreuna cu sare, piper, dupa gust. Turnati in tigaie cand rosiile s-au inmuiat usor si lasati, amestecand doar de cateva ori, pana ce ouale sunt aproape inchegate, apoi presarati branza / cascavalul.

Potriviti gustul de sare, piper si presarati cu patrunjel.

Serviti cat este cald alaturi de un ceai fierbinte din plante.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Painici pufoase cu ciocolata, fara zahar

Intr-una din zilele astea mai reci, as fi mancat o pufosenie calda, umpluta cu ceva si sa fie dulce. Asa ca am framantat...

Painici pufoase cu ciocolata, fara zahar
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj