Dejun Delicios

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 fire de carnati afumati, taiati rondele
  • -3- 5 ciuperci champignion, mai mari, taiate felii
  • -2- 3 rosii potrivite, taiate in 4
  • -4- 5 oua
  • -250- 300 g kaiser / sunculita, taiat in fasii
  • -branza de capra / oaie sau telemea, ori parmezan / cascaval, dupa gust si preferinta
  • -patrunjel verde, tocat marunt
  • -ulei de masline
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat

Mod de preparare

Prajiti usor carnatii in ulei incins intr-o tigaie antiaderenta mai mare.

Adaugati kaiserul si continuati prajirea la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca.

Puneti ciupercile si lasati pe foc, amestecand des, pana ce acestea se inmoaie si apa lasata de ele se evapora.

Distribuiti uniform feliile de rosii, cu miezul in jos.

Intre timp, bateti ouale impreuna cu sare, piper, dupa gust. Turnati in tigaie cand rosiile s-au inmuiat usor si lasati, amestecand doar de cateva ori, pana ce ouale sunt aproape inchegate, apoi presarati branza / cascavalul.

Potriviti gustul de sare, piper si presarati cu patrunjel.

Serviti cat este cald alaturi de un ceai fierbinte din plante.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.