Dejun Delicios

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 fire de carnati afumati, taiati rondele
  • -3- 5 ciuperci champignion, mai mari, taiate felii
  • -2- 3 rosii potrivite, taiate in 4
  • -4- 5 oua
  • -250- 300 g kaiser / sunculita, taiat in fasii
  • -branza de capra / oaie sau telemea, ori parmezan / cascaval, dupa gust si preferinta
  • -patrunjel verde, tocat marunt
  • -ulei de masline
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat

Mod de preparare

Prajiti usor carnatii in ulei incins intr-o tigaie antiaderenta mai mare.

Adaugati kaiserul si continuati prajirea la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca.

Puneti ciupercile si lasati pe foc, amestecand des, pana ce acestea se inmoaie si apa lasata de ele se evapora.

Distribuiti uniform feliile de rosii, cu miezul in jos.

Intre timp, bateti ouale impreuna cu sare, piper, dupa gust. Turnati in tigaie cand rosiile s-au inmuiat usor si lasati, amestecand doar de cateva ori, pana ce ouale sunt aproape inchegate, apoi presarati branza / cascavalul.

Potriviti gustul de sare, piper si presarati cu patrunjel.

Serviti cat este cald alaturi de un ceai fierbinte din plante.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...