Curatam cartofii si ii taiem cubulete si ii punem la fiert pentru piure. Cand sunt gata ii facem piure si le adaugam putin lapte si putin patrunjel tocat.
Separat taiem ciupercile cubulete si le calim intr-o tigaie cu putin ulei sare si piper. Cand sunt gata le adaugam peste piure-ul de cartofi si amestecam bine.
Pulpitele de pui le dam prin sare si piper si le calim in putin ulei. Cand sunt gata le scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas calim ceapa, ardeiul si morcovii. Adaugam o lingurita de faina si lingurita de curry si lasam la calit. Cand e gata ceapa adaugam vinul si putina apa. Se amesteca bine. Apoi adaugam pulpitele si mai lasam vreo 4-5 minute si stingem focul.
Pulpitele cu sosul se servesc insotite de piureul de ciuperci si cartofi.
Pofta Buna!
O supă fină franțuzită, de fapt am creat o combinație între 3 feluri de brânză cremă (de conopidă, de...
Supa crema din conopida, cartofi mov si branza BrieO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura