Conopida gratinata cu cartofi si carnat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 kg cartofi fierti in coaja
  • -1 conopida medie
  • -sare, piper
  • -carnat de casa 2 fire
  • -branza telemea de oaie
  • -cascaval ras deasupra
  • -2 oua intregi
  • -200 ml lapte
  • -400 g smantana grasa
  • -1ardei gras
  • -1 ceapa
  • -150 g pesmet
  • -patrunjel verde si marar

Mod de preparare

-Fierbem cartofii in coaja in apa cu sare
-fierbe si conopida in apa cu sare
-ungem o tava cu margarina,o tapetam cu pesmet apoi punem asa: cartofi taiat colacei,conopida, carnat,ardei, branza,patrunjel ...pana terminam tot ce avem
-la sfarsit punem mararul si cascavalul ras
-repatirzam toata smantana
-turnam oule batute cu lapte si condimente
-dam la cuptor 30 minute

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.