Conopida cu Carne la Cuptor

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida medie
  • 500 gr carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri sos de rosii
  • 250 ml smantana
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida se fierbe in apa cu sare si apoi se lasa sa se raceasca.
Carnea tocata se pregateste astfel:
- intr-o tigaie se caleste ceapa in uleiul incins
- se adauga carnea tocata se inabuse apoi se adauga sosul de rosii si o cana de apa
- se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
- se lasa pana carnea e gatita.

Intr-un vas pentru cuptor se pune un strat de conopida un strat de carne, se termina cu un strat de conopida peste care se pun ouale batute cu smantana.

Dupa aproximativ 20 de minute se pune deasupra si cascavalul ras.

Se da la cuptor aproximativ 40 de minute.
Se serveste calda ca atare.
E buna si rece.
Pofta buna.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.