Aluatul pentru clatite: se sparg 2 oua, se adauga faina, apa minerala, lapte si sare. Se amesteca toate acestea pana se obtine un continut nu foarte tare.
Pentru umplutura:
Se pune intr-o tigaie ulei de masline si se calesc pe rand ciupercile, se adauga o legatura de ceapa verde. Dupa ce s-au calit acestea si adauga carnea tocata si se amesteca continuu pana ce se imbina intre ele ingredientele. Se da la o parte de pe foc, se lasa putin la racit, dupa care se adauga 1-2 oua, o legatura de ceapa verde si o legatura marar, se amesteca toate acestea cu sare si piper. Se pune compozitia in clatite, se dau la cuptor pentru circa 10 min. Se scot si se pune peste ele smantana.
Pota buna!
sunt delicioasce
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.