Ciuperci Umplute cu Piept de Pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -20 de ciuperci
  • -200 g de piept de pui tocat
  • -2 linguri de pasta de rosii
  • -100 g cascaval ras
  • -100 g masline verzi fara samburi taiate in bucatele mici
  • - o legatura de patrunjel
  • -o ceapa mica taiata marund
  • -2 linguri ulei de masline
  • -piper - sare - boia de ardei

Mod de preparare

Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel.

Acum vom face umplutura:

Puneti carnea intr-un bol, adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente (sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.

Dupa ce trec 20 de minute scoateti tava de la cuptor si adaugati si cascaval deasupra ciupercilor si puneti tava la cuptor pentru inca 5 minute. In functie de cum va plac ciupercile, le puteti tine mai mult la cuptor sau mai putin.

Sper sa va placa reteta mea de azi si va doresc pofta buna.

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Tiramisu reţetă originala

Iata o reteta delicioasa de tiramisu - Tiramisu reţetă originala

Tiramisu reţetă originala
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.