Ciuperci Umplute cu Piept de Pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -20 de ciuperci
  • -200 g de piept de pui tocat
  • -2 linguri de pasta de rosii
  • -100 g cascaval ras
  • -100 g masline verzi fara samburi taiate in bucatele mici
  • - o legatura de patrunjel
  • -o ceapa mica taiata marund
  • -2 linguri ulei de masline
  • -piper - sare - boia de ardei

Mod de preparare

Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel.

Acum vom face umplutura:

Puneti carnea intr-un bol, adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente (sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.

Dupa ce trec 20 de minute scoateti tava de la cuptor si adaugati si cascaval deasupra ciupercilor si puneti tava la cuptor pentru inca 5 minute. In functie de cum va plac ciupercile, le puteti tine mai mult la cuptor sau mai putin.

Sper sa va placa reteta mea de azi si va doresc pofta buna.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura

Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti