Ciuperci Umplute cu Piept de Pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -20 de ciuperci
  • -200 g de piept de pui tocat
  • -2 linguri de pasta de rosii
  • -100 g cascaval ras
  • -100 g masline verzi fara samburi taiate in bucatele mici
  • - o legatura de patrunjel
  • -o ceapa mica taiata marund
  • -2 linguri ulei de masline
  • -piper - sare - boia de ardei

Mod de preparare

Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel.

Acum vom face umplutura:

Puneti carnea intr-un bol, adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente (sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.

Dupa ce trec 20 de minute scoateti tava de la cuptor si adaugati si cascaval deasupra ciupercilor si puneti tava la cuptor pentru inca 5 minute. In functie de cum va plac ciupercile, le puteti tine mai mult la cuptor sau mai putin.

Sper sa va placa reteta mea de azi si va doresc pofta buna.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...