Ciuperci Umplute cu Piept de Pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -20 de ciuperci
  • -200 g de piept de pui tocat
  • -2 linguri de pasta de rosii
  • -100 g cascaval ras
  • -100 g masline verzi fara samburi taiate in bucatele mici
  • - o legatura de patrunjel
  • -o ceapa mica taiata marund
  • -2 linguri ulei de masline
  • -piper - sare - boia de ardei

Mod de preparare

Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel.

Acum vom face umplutura:

Puneti carnea intr-un bol, adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente (sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic.

Dupa ce trec 20 de minute scoateti tava de la cuptor si adaugati si cascaval deasupra ciupercilor si puneti tava la cuptor pentru inca 5 minute. In functie de cum va plac ciupercile, le puteti tine mai mult la cuptor sau mai putin.

Sper sa va placa reteta mea de azi si va doresc pofta buna.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.