Ciuperci umplute cu carne

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 200-300 grcarne tocata de vaca(pui)
  • 1 ou
  • sos de rosii
  • patrunjel
  • oregan
  • parmezan (sau cascaval ras)
  • usturoi
  • ulei de masline(floarea-soarelui)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala bine , se scobesc putin daca sunt mai groase, se separa piciorul si se taie impreuna totul marunt. Se pune intr-un castron impreuna cu carnea tocata, patrunjelul si usturoiul tocat , oul, sare si piper (daca dorim). Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se pune o lingurita sos de rosii deasupra , se presara parmezan sau cascaval , se presara oregan si patrunjel, se pune o lingura de ulei pe fiecare ciuperca si se dau la cuptorul incalzit bine.

In 20-30 minute sunt deja gata.

Se poate servi ca aperitiv sau felul doi.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...