Ciuperci umplute cu carne

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 200-300 grcarne tocata de vaca(pui)
  • 1 ou
  • sos de rosii
  • patrunjel
  • oregan
  • parmezan (sau cascaval ras)
  • usturoi
  • ulei de masline(floarea-soarelui)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala bine , se scobesc putin daca sunt mai groase, se separa piciorul si se taie impreuna totul marunt. Se pune intr-un castron impreuna cu carnea tocata, patrunjelul si usturoiul tocat , oul, sare si piper (daca dorim). Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se pune o lingurita sos de rosii deasupra , se presara parmezan sau cascaval , se presara oregan si patrunjel, se pune o lingura de ulei pe fiecare ciuperca si se dau la cuptorul incalzit bine.

In 20-30 minute sunt deja gata.

Se poate servi ca aperitiv sau felul doi.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei si rosii

 Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)

Supa crema de dovlecei si rosii
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.