Chiftelute Umplute cu Branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5oo g carne tocata (eu am folosit de curcan)
  • 1 cartof crud mare
  • 1 ou
  • 200 g brinza vaci degresata
  • marar verde tocat
  • o ceapa mica
  • 1 lingurita smantana
  • o felie de piine inmuiata in apa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Carnea de curcan tocata, am amestecat-o cu 2-3 catei de usturoi dati prin presa, cartoful razuit, oul intreg si piinea muiata stoarsa si data prin masina de tocat sau robot. Am potrivit gustul de sare si piper si am framantat bine de tot compozitia.

Brinza (eu am folosit brinza de vaci degresata, dar se poate folosi orice fel de brinza sau cascaval) am amestecat-o cu o ceapa mica razuita, marar verde si 1 lingurita smintina degresata.

Am luat cu lingura compozitia de chiftelute, am intins-o si am adaugat o lingurita de brinza. Am facut apoi toate chiftelele si le-am prajit pe gratarul uns cu putin ulei de palmier.

Cind sunt gata chiftelutele, se pot servi cu sote de legume.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Milkshake cu zmeura si banana

Astazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...

Milkshake cu zmeura si banana
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj