Chiftelute Marinate

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • paine inmuiata
  • o lingura de faina
  • suc de rosii
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se fac chiftelele din carne tocata, ceapa, oua, paine si sare. Se prajesc in ulei incins.
Intr-o cratita cu putin ulei se prajeste ceapa, se adauga o lingura de faina si se amesteca. Apoi se adauga apa si sucul de rosii, urmate de chiftele.

Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvisuri la tigaie cu aluat dospit si diverse ingrediente

Niste sandvisuri la tigaie pe care noi le preparam foarte des, mai ales pentru pachetele de la serviciu. Si am inclus in ele...

Sandvisuri la tigaie cu aluat dospit si diverse ingrediente
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj