Cartofi Umpluti cu Smantana II

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 400g carne de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 25 g unt
  • smantana
  • 1 lingura faina alba
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se spala cartofi dupa care ii ungem putin cu unt si ii lasam in cuptor la copt .... intre timp pregatim umplutura: carnea impreuna cu ceapa calita se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu oul si verdeata dupa care se condimenteaza.

Cand cartofi sunt copti se curata de coaja si ii tai in doua si scormonesti putin ii ei pentru a face loc umpluturi.

Se lasa cartofi la racitsupa c are se adauga umputura si adaugam cartofi in o tava pentru cuptor din faina, unt si smantana se face un sos pe care il punem peste cartofi, presaram totul cu cascaval dupa care introducem totul in cuptor 20-25 minute la foc mijlociu
Sper sa incercati si voi.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...