Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr branza sarata
  • 100 gr branza de burduf
  • o jumatate de piept de pui
  • 4 felii de rasol afumat de porc
  • 2 oua si 100 gr de smantana

Mod de preparare

Se taie cartofii in felii subtiri, iar carnea in cuburi mici.

Intr-un vas de cuptor, se asaza cate un strat de cartofi, unul de branza (sarata, de burduf si casacval) si unul de carne (de pui si afuamtura).

Se toarna jumatate din cantitatea de ou batut cu smantana si se continua aseazarea ingredientelor in straturi, peste care se toarna restul compozitiei de ou cu smantana.

Se da vasul la cuptor pentru 60-70 de minte, la o temperatura de 180 grade.

Se servesc calzi! Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite pufoase reteta cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase reteta Desi aperitivele nu sunt punctul meu forte, m-am gandit sa refac reteta acestor Clatite pufoase cu...

Clatite pufoase reteta cu sfecla si crema de branza
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj