Carne de vita cu mazare si ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 200 g mazare congelata
  • 100 ml vin rosu
  • 200 ml supa de legume (cub knorr+apa)
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • 2 linguri amidon (sau faina)
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • sare, piper, maghiran , marar

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati potrivite presaram sare si piper . Punem uleiul intr-o cratita adaugam cateii de usturoi ii lasam 1-2min. apoi ii aruncam . Adaugam carnea, ceapa, si supa de legume, lasam sa fiarba pana ce carnea este moale (intra furculita usor in ea).

Separat amestecam amidonul , zaharul, vinul , zeama de lamiae, maghiranul, si 100ml apa.

Cand carnea este aproape fiarta , adaugam ciupercile, mazarea si amestecul de vin , potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15min.

La sfarsit presaram marar si punem un capac (5-10min), apoi ridicam. Veti vedea ce aroma minunata va avea mancarea.

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert gogosi

Indiferent de vreme, de anotimp, cand ti se face pofta de gogosi, iti sufleci manecile si pregatesti cateva! Asa am patit si...

Desert gogosi
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.