Taiem carnea in bucati potrivite presaram sare si piper . Punem uleiul intr-o cratita adaugam cateii de usturoi ii lasam 1-2min. apoi ii aruncam . Adaugam carnea, ceapa, si supa de legume, lasam sa fiarba pana ce carnea este moale (intra furculita usor in ea).
Separat amestecam amidonul , zaharul, vinul , zeama de lamiae, maghiranul, si 100ml apa.
Cand carnea este aproape fiarta , adaugam ciupercile, mazarea si amestecul de vin , potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15min.
La sfarsit presaram marar si punem un capac (5-10min), apoi ridicam. Veti vedea ce aroma minunata va avea mancarea.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.