Carne de Vita Aromata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 g carne de vita taiata cubulete
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mica tocata
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1 lingurita de ghimbir razuit
  • 1 lingura coriandru proaspat tocat sau 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 ardei iute verde
  • 1/4 lingurita piper
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 cana apa

Mod de preparare

Mod de preparare:
Puneti uleiul intr-o tigaie si sotati ceapa pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si lasati inca 1-2 minute.

Intre timp, taiati ardeiul pe lungime, lasandu-i semintele.

Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugati restul ingredientelor (mai putin carnea si apa) si mai lasati 3-4 minute.

Adaugati apa si carnea de vita si amestecati. Acoperiti vasul si fierbeti la foc mediu timp de 45 - 60 de minute sau pana cand carnea e frageda.

Eu am combinat-o cu o portie de orez simplu.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

Am zis sa-i fac, ca trece toamna cu toate bunatatile ei si eu nu am apucat sa-i gatesc macar odata...sunt satiosi si satura...

Ardei umpluti
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj