Mod de preparare:
Puneti uleiul intr-o tigaie si sotati ceapa pana se inmoaie, apoi adaugati usturoiul si lasati inca 1-2 minute.
Intre timp, taiati ardeiul pe lungime, lasandu-i semintele.
Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugati restul ingredientelor (mai putin carnea si apa) si mai lasati 3-4 minute.
Adaugati apa si carnea de vita si amestecati. Acoperiti vasul si fierbeti la foc mediu timp de 45 - 60 de minute sau pana cand carnea e frageda.
Eu am combinat-o cu o portie de orez simplu.
Am zis sa-i fac, ca trece toamna cu toate bunatatile ei si eu nu am apucat sa-i gatesc macar odata...sunt satiosi si satura...
Ardei umplutiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj