Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1,5 kg carne de porc;
  • -100 g unt;
  • -3 cepe mari;
  • -1 lingurita boia (dulce sau iute
  • dupa gust);
  • -2-3 ardei verzi (sau diferiti colorati);
  • -2-3 rosii;
  • -3-5 catei de usturoi;
  • -1-2 foi de dafin
  • -1 ardei iute;
  • -sare;
  • -piper

Mod de preparare

Caliti ceapa tocata in untul incins pana se aureste, adaugati boiaua si usturoiul tocat si omogenizati. Puneti carnea taiata cuburi si lasati sa se inabuse, pana se evapora apa, amestecand. Adaugati dafinul, ardeii, si rosiile, taiate.

Completati cu apa cat sa acopere totul si lasati la foc mediu spre mic pana s-a fiert carnea. (Eu am lasat carnea in felii, am prajit-o intai in unt, am scos-o si am pus-o deoparte. Am calit ceapa, iar cand s-a facut si ardeiul, am repus-o in cratita, sa fiarba pana este facuta)

Se serveste calda, cu galuste tiroleze, taiate in felii, ardei iute si muraturi.

POFTA BUNA!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele de orez cu legume

Chiftele de orez cu legume
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.