Carne de Iepure cu Sos de Rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de carne de iepure
  • 1l suc de rosii
  • 1 ceapa
  • un pahar de vin alb
  • o lamaie
  • putin unt

Mod de preparare

Se spala bine carnea de iepure si se pune in apa rece cu sucu de la o lamaie lasandu-se cam o ora. Se pune in oala carnea adaugand un pahar de vin alb si amestecand, astfel incat carnea sa arunce toate bucatele de osisoare. Cand a scazut aproape tot vinul se ia carnea si se pune in farfurie.

Se spala oala si se pune putin ulei, jumatate de ceapa taiata marunt si carnea care am pregatito mai devreme, punand-o pe foc si amestecand pana ce ceapa se inmoaie si carnea devine usor aurie.

Apoi scoatem carnea si adaugam sucul de rosii lasand sa fiarba pana acesta incepe sa se ingroase. Adaugam carnea de iepure si lasam sa fiarba inca putin.

Pofta buna.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.