Intr-o tigaie, punem jumate din ulei la incins si prajim putin ceapa, fara sa o ardem. Adaugam bucatile de carne, amestecam, lasam la dinstuit cateva minute, apoi adaugam condimentele si bulionul. Lasam la fiert sub capac, cam 25-30’. Intre timp separat intr-o oala punem uleiul ramas si calim varza.
Adaugam si pasta de rosii amestecand din cand in cand sa nu ardem varza. Se va cali cam in 20’.
Luam o tava de friptura in care golim carnea cu tot cu sos si o acoperim cu varza calita. Acoperim tava cu o folie, apasind bine marginile sa nu intre aer si dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc mediu, pentru 3, 5 h.
Preparatul se serveste cald, cu un ardei iute alaturi.
Pofta buna!
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti