Carne alla pizzaiolla

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • condimente(am pus busuioc uscat,origano,sare,piper)
  • o cescuta vin alb
  • un pahar apa
  • un pic ulei masline
  • masline
  • rosii proaspete sau cele la cutie
  • un catel usturoi
  • 3-4 felii mozzarella

Mod de preparare

Am taiat felii pieptul,am pus uleiul in tigaie,dupa usturoiul taiat marunt,am pus carnea;am rumenit-o foarte putin pe o parte si pe alta cat sa-si schimbe culoarea,am adaugat apa,vinul condimentele si am lasat la fiert pana scade apa si se coace bine carnea.
Cand carnea e aproape gata,punem feliile de branza,maslinele si rosiile deasupra,punem capac si mai lasam pana se topeste branza.Am servit cu tortellini

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon

Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj