Se taie ceapa şi se adaugă usturoiul necuratat si doar strivit putin cu pumnul sau cu o lama mai lata a unui cutit si ardeiul iute. Lasam sa se caleasca usor, la foc foarte mic cu putin ulei. Adaugam sare şi piper, turnam vin alb şi lasam să se evapore. Se adauga rosiile / sucul de rosii cu pulpa si lasam sa fiarba circa zece minute. Adaugam burta fiarta si taiata în fâşii şi fasolea boabe gata fiarta si scursa şi lasam citeva minute sa mai fiarba la foc mic cit sa se amestece gusturile intre ele.
pentru cine foloseste fasolea boabe din conserva adaugati o foaie de dafin sau o ramurica de rozmarin in sosul de rosii
Burta folosita de mine este cea pe care am folosit-o si in reteta aceasta
si este una dintre cele 4 parti ale stomacului de vita, alta decit cea alba care se gaseste in comert sub denumirea generica de burta.
Aluaturi de casa A facut Merisor niste branzoaice trandafir foarte frumoase si m-a gandit sa fac si eu. Problema mea a fost,...
Desert trandafiri cu branza si stafide• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.