Ficatul spalat bine si taiat bucatele se pune la fiert in apa cu sare. Cand este gata, se scoate, se lasa la racit, apoi se da prin masina de tocat.
Separat, intr-un vas se pune putin ulei si se calesc cele 2 cepe taiate marunt. Apoi, se adauga ficatul tocat, carnea tocata, precum si feliile de paine inmuiate in lapte si scurse bine. Se amesteca totul, formandu-se o pasta, apoi se pune pe foc pt. aprox. 10 minute.
Se da la o parte, lasand sa se raceasca, se adauga ouale si se potriveste de sare si piper. Se amesteca bine totul, dupa care se aseaza compozitia intr-o tava unsa cu unt si se la cuptor la foc domol pana se patrunde bine carnea.
Se serveste fierbinte, cu sos bechamel.
Aceasta budinca se poate face si cu ficatei de pui si carne tocata de pasare.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.