Budinca cu piept de gaina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de gaina
  • miez de franzela muiat in lapte
  • 6 oua
  • pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se da prin masina un piept de gaina crud la care se adauga miez de franzela muiat in lapte, stors bine si framintat, galbenusurile bine frecate cu sare, o lingura de unt topit. Se amesteca totul pina se face ca o pasta. Se adauga albusurile batute spuma, amestecind usor pina compozitia devine uniforma. Se potriveste de sare. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, iar deasupra se pun bucati mici de unt. Se coace la foc potrivit.
Se serveste cu sos de ciuperci

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.