Biftec tartar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g pulpa de vita tocata
  • un galbenus de ou
  • un ou fietr tare 2-3 castraveti acrii in otet
  • sare
  • piper
  • boia iute sau dulce
  • dupa preferinte

Mod de preparare

Carenea cruda , oul fiert si maruntit, castravetii, sarea piperul si boiaua se amesteca bine impreuna. Se formeaza un bulgaras din toata compozitia, se pune pe o farfurie si deaspupra se pune galbenusul crud. Cand se serveste se adauga galbenusul in biftec si se amesteca bine.
Se mananca cu paine prajita. Carnea de vita nu trebuie sa contina grasime deloc.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.