Ardei Umpluti (II)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 9-10 ardei;
  • - 1 kg carne tocata;
  • - o cana cu orez;
  • - un morcov;
  • - o ceapa;
  • - pasta de tomate (cata doriti) ;
  • - sare;
  • - delikat;
  • - piper;
  • - boia;

Mod de preparare

Se taie capacul ardeilor si scot samburii.

Jumatate din ceapa se taie marunt si se pune intr-o cratita la calit in putin ulei, apoi dupa ce a devenit putin sticloasa se pune la calit si morcovul ras prin razatoarea cea mai mica. Dupa ce sunt calite se i-au de pe foc si in cratita se pune cealalta jumatate de ceapa taiat marunt, carnea tocata, orezul, apoi se amesteca toate si se condimenteaza dupa gust.

Cu aceasta compozitie umplem ardeii si ii asezam pe toti "in picioare" intr-o oala.

Facem un amestec de pasta de tomate cu apa si turnam peste ardei cat sa-i acopere. Punem o farfurie intoarsa peste ei, apoi punem capacul oalei, si ii punem la foc mediu pentru circa 30-40 min.

Dupa ce sunt gata fierti luam oala si o punem intr-o patura si lasam asa cam o ora (la dostonit).

Noi ii servim cu smantana si cu pofta.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.