Alegem 10-12 ardei frumosi, cat mai rotunzi.
Taiem cu un cutit capacelele, scoatem semintele si spalam ardeii bine, apoi ii lasam la scurs.
Punem carnea tocata intr-un vas incapator, adaugam orezul curatat si bine spalat, sare, piper, boia, patrunjelul si mararul tocate marunt si omogenizam totul foarte bine.
Umplem ardeii, ii astupam cu capacele de rosii si ii asezam, unul langa altul, intr-o cratita, in care turnam apa cat sa-i acopere. Punem si 2 frunzulite de dafin.
Fierbem la foc mic, cu capac, timp de aproximativ o ora; se adauga apoi pasta de tomate, amestecata cu faina si diluata cu cateva linguri cu apa si se mai lasa un sfert de ora la fiert. Daca doriti, ii puteti da la cuptor, ca sa scada sosul bine si sa se rumeneasca putin.
Sa aveti pofta!
Se sevesc cu smantana.
Azi ne racorim cu un frappuccino! Adica un cappuccino in care pus inghetata si frisca si facut cu ajutorul espressorului...
Frappuccino cu frisca si mentaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti