Snitel Din Piept de Pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie pieptul in doua, dupa care se fac fileuri (pot fi batute putin sa fie mai fragede) si se da putina sare. Amestecati ouale cu faina (sare si piper dupa gust) pana se face ca o pasta.

In uleiul putin incins (la foc mic), se pun fileurile date prin pasta de oua.
Se servesc caldute cu garnitura de cartofi si cu salata de vara.
Dupa ce se racesc se pot face sandwich.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Croissante cu branza de vaci

Reteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...

Croissante cu branza de vaci
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.