Snitel de Pui cu Panko (Pesmet)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de piept de pui (batute si sarate)
  • 3 oua batuta
  • 7-8 linguri cu varf de faina alba
  • 9-10 linguri de panko (pesmet japonez) sau chiar pesmet normal
  • ulei pentru prajit sau untura

Mod de preparare

Se ia pietii de pui, se taie in doua dupa care se bat cu batatorul de carne, se sareaza si se pun unul peste altul pe o farfurie. Se sparg ouale intr-o farfurie si se bat, daca nu ati pus sare pe carne puneti acuma. In alt vas, se masoar faina si in altul pesmetul (panko)

Intr-o tigaie se pune uleiul, se infierbanta. In timpul cat se incalzeste uleiul, pregatim carnea in felul urmator: felie cu felie tavalim prin faina, acoperim bine pe ambele parti apoi trecem fiecare portie prin oul batut dupa care tavalim in panko (pesmet).

Acuma deja uleiul e infierbantat destul, luam carnea si o punem in tigaie. Prajim pe o parte, pana pesmetul devine auriu, intoarcem pe cealalta parte si prajim pana devina si aici auriu. Scoatem pe servetel absorbant si servim cu pireu de cartofi si cu salata de care preferati .... noi salata de cruditati am avut azi

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Ecler Dukan

Va era dor de un dulce dietetic? De data aceasta v-am pregatit un ecler deliciooosss. Sursa de inspiratie a fost site-ul...

Tort Ecler Dukan
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti