Rulouri de muschiulet file cu legume si pulpa de porc

Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi 3 foarte mari
  • 3 morcovi medii
  • o mana legume congelate amestec morcov+telina+patrunjel
  • varza de Bruxelles
  • sare , piper, patrunjel [plic, uscat]
  • 1 praz
  • 8 felii muschiulet file
  • 150 gr brinza degresata
  • smantina
  • cascaval ementaler
  • + o bucata de pulpa de porc,[nu stiu cant] dar au iesit 3 bucati cam de 1cm [aprox], 1 ardei capia rosu
  • marinata, 2 lingvin rosu sec, 1 linurita sos de soia

Mod de preparare

Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare 15 min., eu am oparit acolo si legumele tote taiate felii [cele proaspete].

morcovii, ardeiul si apoi ceapa [toate pe rind in apa de la cartofi]
de la praz am luat doar citeva frunze mai frumoase[restul ,in frigider]
varza de bruxelles am oparit-o in apa cu sare si putina zeama de lamaie[separat de restul]

dupa ce am scos si varza am oparit mai departe legumele congelate
se incinge cuptorul la 200 grade

se amesteca intr-un castronas, brinza degresata cu sare ,piper +patrunjel ,+oul, pina se omogenizeaza toate

se ung feliile de muschiulet file , cu amestecul de brinza , se pun deasupra legumele , si peste fasiile de ceapa verde[in cazul meu ,prazul]

se fixeaza cu scobitori

se aseaza intr-o forma de yena , tapetat cu unt , cartofii fierti taiati felii [1 cm]
in mijloc se aseaza rulourile

printre cartofii de pe margine am strecurat varza de bruxelles

peste toate se adauga smantana, [amestecata separat ] cu cascavalul si se da la cuptor 20 min

se orneaza cu patrunjel verde de preferat [eu din ..plic]

+ pulpa de porc , am feliat-o in 3 parti si ampus-o la marinat 10 min. 2 linguri de vin rosu sec+ 1 lig sos de soia+piper proaspat macinat= patrunjel[am uitat] am prajit bucatile in unt, 5 min fiecare parte, sau dupa preferinta mai mult
am pus carnea cu 100ml de apa, acoperita cu folie ,la cuptor aprox.150min [foc mic]

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de linte

O mancare sanatoasa, perfecta pentru dieta sau ca garnitura. Cu siguranta o s-o mai fac. Sper sa o incercati si voi. :)...

Mancare de linte
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj