Rulouri de muschiulet file cu legume si pulpa de porc

Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi 3 foarte mari
  • 3 morcovi medii
  • o mana legume congelate amestec morcov+telina+patrunjel
  • varza de Bruxelles
  • sare , piper, patrunjel [plic, uscat]
  • 1 praz
  • 8 felii muschiulet file
  • 150 gr brinza degresata
  • smantina
  • cascaval ementaler
  • + o bucata de pulpa de porc,[nu stiu cant] dar au iesit 3 bucati cam de 1cm [aprox], 1 ardei capia rosu
  • marinata, 2 lingvin rosu sec, 1 linurita sos de soia

Mod de preparare

Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare 15 min., eu am oparit acolo si legumele tote taiate felii [cele proaspete].

morcovii, ardeiul si apoi ceapa [toate pe rind in apa de la cartofi]
de la praz am luat doar citeva frunze mai frumoase[restul ,in frigider]
varza de bruxelles am oparit-o in apa cu sare si putina zeama de lamaie[separat de restul]

dupa ce am scos si varza am oparit mai departe legumele congelate
se incinge cuptorul la 200 grade

se amesteca intr-un castronas, brinza degresata cu sare ,piper +patrunjel ,+oul, pina se omogenizeaza toate

se ung feliile de muschiulet file , cu amestecul de brinza , se pun deasupra legumele , si peste fasiile de ceapa verde[in cazul meu ,prazul]

se fixeaza cu scobitori

se aseaza intr-o forma de yena , tapetat cu unt , cartofii fierti taiati felii [1 cm]
in mijloc se aseaza rulourile

printre cartofii de pe margine am strecurat varza de bruxelles

peste toate se adauga smantana, [amestecata separat ] cu cascavalul si se da la cuptor 20 min

se orneaza cu patrunjel verde de preferat [eu din ..plic]

+ pulpa de porc , am feliat-o in 3 parti si ampus-o la marinat 10 min. 2 linguri de vin rosu sec+ 1 lig sos de soia+piper proaspat macinat= patrunjel[am uitat] am prajit bucatile in unt, 5 min fiecare parte, sau dupa preferinta mai mult
am pus carnea cu 100ml de apa, acoperita cu folie ,la cuptor aprox.150min [foc mic]

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.