Rata cu Portocale

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rate
  • zarzavaturi
  • sucul de la 2 portocale
  • vin rose
  • 2-3 portocale mari
  • sare
  • piper
  • chimion
  • eros pista-asta este pasta de ardei iute
  • varza

Mod de preparare

Am fiert ratzustele in kukta, vreo 30 min, am pastrat o parte de supa, am pus bucatile de carne in tava, am asezonat cu diverse mirodenii, am taiat portocalele felioare, am dat la cuptor cat a scris cuptorul, 170 grade la o ora jumatate.

Intre timp am preparat varza caramelizata, de 2 feluri, una simpla si una cu eros pista, pikanta asa cum mie imi place.

Am scos sucul de la portocale si la sfarsitul prepararii l-am amestecat cu vinul rose si o linguritza plina de eros pista, le-am varsat peste ratzuste si am mai lasat la cuptor pana timpul a expirat.

Simplu si foarte bun

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.