Pulpe la vas Roman

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g pulpe
  • 100 g ceapa
  • 300 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 2 lingurite de sare
  • (condimente dupa gust - pentru carne de pui)

Mod de preparare

Pulpele se presata cu sare cu o ora inainte de a de a le aseza in oala de lut umezita anterior, la care se adauga cartofii taiati in cubulete si ceapa. Se unge centinutul cu usturoiul zdrobit.
Se lasa in cuptor circa 40-50 minute. In ultimile minute ale procesului ridicati capacul de lut si lasati vasul descoperit pentru ca pulpele sa se rumeneasca.

A nu se folosi ulei.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)