Pulpe de pui la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui
  • 10 cartofi
  • 3 cepe
  • 3-4 gogosari
  • 2 morcovi,
  • o radacina patrunjel
  • ulei
  • suc de rosii (optional)

Mod de preparare

Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 min. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 min. la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.