Pulpa de Curcan Umpluta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan dezosate
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 g ficatei pui
  • patrunjel verde
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • ulei
  • mustar

Mod de preparare

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde, iar deasupra se presara vegeta, piper si boia.

Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa.
Deasupra se presara piper, boia si vegeta, se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.

Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura (ulei) si lasam sa se prajeasca putin.

Cind este gata, pulpa se portioneaza si se serveste cu diferite garnituri.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.