Pui Dulce Picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 3 linguri mustar
  • 2 lingurite miere
  • 5 linguri de apa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 mar
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 ardei iute

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui, il taiem in bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Intr un castronel pregatim sosul: amestecam mustarul, apa, uleiul de masline, ardeiul iute tocat, rozmarinul si usturoul tocat. Puiul se pune intr o tava si i se adauga acest amestec.

Se introduce tava la cuptor. din cand in cand se mai pune cate o lingura de sos peste friptura. Cand e aproape gata se adauga bucatele de mar in tava.

Eu am un cuptor mai lenes si l am tinut mai bine de o ora. Este picat si dulce in acelasi timp.

Se poate servi alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle cu legume si carnaciori

Chifle cu legume si carnaciori
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj