Spalam pieptul de pui, il taiem in bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Intr un castronel pregatim sosul: amestecam mustarul, apa, uleiul de masline, ardeiul iute tocat, rozmarinul si usturoul tocat. Puiul se pune intr o tava si i se adauga acest amestec.
Se introduce tava la cuptor. din cand in cand se mai pune cate o lingura de sos peste friptura. Cand e aproape gata se adauga bucatele de mar in tava.
Eu am un cuptor mai lenes si l am tinut mai bine de o ora. Este picat si dulce in acelasi timp.
Se poate servi alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti