Pui cu Usturoi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -piept de pui
  • -sare
  • piper
  • -faina
  • -pesmet
  • -2-3 oua
  • -cativa catei de usturoi

Mod de preparare

Se taie puiul bucatele mici, se sareaza, pipereaza si se lasa 15 min. Ouale se bat bine, usturoiul se piseaza si se pune in oua. Puiul se da prin faina, apoi prin ou, iar la sfarsit prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...