Pui cu fasole verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pui 1 kg
  • ulei 100 g
  • ceapa 150 g
  • faina 50 g
  • bulion de tomate 50 g
  • fasole verde 1 kg
  • rosii 400 g
  • sare

Mod de preparare

Puiul se curata, se parleste la o flacara, se spala, se sterge, se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul prin sita, se pun bucatile de carne in sos, se potriveste gustul de sare si se fierb impreuna 20 min.

Fasolea verde se curata de capete si ate, se rupe in bucati si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata, se scurge si se adauga la carne. Rosiile se taie in sferturi si se pun peste mancare si se da vasul la cuptor timp de 10 minute.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin

Alt curcan a poposit la mine in bucatarie . L-am preparat la cuptor sa omenesc musafirii cu carnita proaspata .

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj