Piept de pui in crusta de curcuma

Portii
8
Timp pregatire
70 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg piept de pui
  • 300 gr iaurt
  • o capatana usturoi
  • sucul de la o lamaie
  • 2 lingurite curcuma
  • o jumatate lingurita chilly
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • pungulite din hartie de copt speciale pentru cuptor

Mod de preparare

Mod Preparare:

Pieptul de pui se taie felii ca pentru snitel, dar putin mai gros. Intr-un vas, se adauga usturoiul zdrobit, smantana, chilly, curcuma, uleiul si zeama de la lamaie. In compozitia rezultata, se adauga pieptul de pui si se da la rece pentru o ora.
Dupa ce a trecut timpul de macerare, se ia fiecare feliuta de pui cu sos si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se pune in pungulitele de copt. Se asaza in tava, in asa fel incat sa nu se desfaca pungulitele si se da la cuptor.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.