Piept de pui in crusta de curcuma

Portii
8
Timp pregatire
70 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg piept de pui
  • 300 gr iaurt
  • o capatana usturoi
  • sucul de la o lamaie
  • 2 lingurite curcuma
  • o jumatate lingurita chilly
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • pungulite din hartie de copt speciale pentru cuptor

Mod de preparare

Mod Preparare:

Pieptul de pui se taie felii ca pentru snitel, dar putin mai gros. Intr-un vas, se adauga usturoiul zdrobit, smantana, chilly, curcuma, uleiul si zeama de la lamaie. In compozitia rezultata, se adauga pieptul de pui si se da la rece pentru o ora.
Dupa ce a trecut timpul de macerare, se ia fiecare feliuta de pui cu sos si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se pune in pungulitele de copt. Se asaza in tava, in asa fel incat sa nu se desfaca pungulitele si se da la cuptor.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de ciocolata cu dulceata de zmeura

Desert tort de ciocolata cu dulceata de zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj