Muschiuleti Umpluti cu Carnati

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 muschiuleti de porc
  • 500 gr carnati picanti semi uscati
  • supa de pui sau apa
  • 100 ml ulei
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • delikat si sare, se pun dupa gust

Mod de preparare

Se ia fiecare muschiulet, se face o gaura prin mijlocul acestuia cu ajutorul unui cutit mic si ascutit, fara al taia spre exterior. In interiorul acestuia se baga 3 carnati, nu conteaza pozitia acestora sau lungimea, acestia pot sa fie si mai mari.

Dupa ce am terminat de bagat carnatii, muschiuletii se codimenteaza si se pun intr-o tava. In tava se pune supa de pui sau apa, in asa fel incat sa depaseasca putin muschiuletii. Peste se pune uleiul, piperul, foile de dafin si dupa dorinta fiecaruia se pot pune si legumele de la supa. Muschiuletii se da la cuptor si se lasa la foc potrivit pana se patrund si apa scade.

Eu am asezat muschiuletii in tava alaturi de un piept de curcan, iar deasupra am asezat un pui de casa pe un suport (puiul a fiert cu niste legume mai inaite, iar supa am folosit-o la umplerea tavii pentru muschiuleti si pieptul de curcan).
Dupa ce s-au facut muschiuletii, se scot din tava si se servesc calzi, langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.