Frecati muschiul pe ambele parti cu usturoi. Asezonati-l cu sare si piper si puneti-l deoparte.
Folositi polita superioara, pentru ca muschiul sa fie asezat cat mai sus in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 240 grade c si puneti carnea direct pe polita, lasand-o sa se faca minim 8 minute sau dupa preferinte
Timp de preparare:
in sange: 8-10 min
mediu: 12 min
bine facut: 14 min
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.