Se amesteca uleiul de masline cu busuiocul proaspat, usturoiul zdrobit, coaja de lamaie si piperul. Carnea se taie felii si se tine in acest bait. Cand se gateste carnea, se sareaza si se prajeste pe ambele feţe vreo 3-4 minute.
Se taie partea de sus a marului, se scot samburii, iar in locul lor se pune zahar, in care se infige un fir de rozmarin. Se pune cam 15 minute in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade C. Ardeii si dovleceii se taie cubulete, se prajesc in unt si apoi se servesc cu mere si carnea prajita pe gratar.
Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti