Mici Danieluta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1/2 kg carne de vaca (mai grasa)
  • - 1/2 kg carne de porc (mai grasa)
  • - 1/2 capatina usturoi
  • - 1 lingurita boia dulce
  • - 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • - 1 lingurita sare
  • - 1/2 lingurita piper
  • - 1/2 lingurita cimbru
  • - 1 lingurita condimente de mici

Mod de preparare

Bicarbonatul se stinge cu 250 ml. apa minerala, se pune peste amestecul de carne, se adauga toate condimentele si se amesteca foarte bine. Daca compozitia este prea groasa, se mai adauga 125 ml apa minerala.

Pofta buna!!!
Se poate pune si carne de miel (oaie).
Cantitatile se pot dubla in functie de preferinte.
Condimentele de asemenea se pot pune mai mult sau mai putin dupa gustul fiecaruia.
Se incinge gratarul foarte bine si se pun micii lasindu-se cam 5 min pe fiecare parte!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...