Impanarea Carnii cu Slanina

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 kg de carne avem nevoie de:
  • -fasii subtiri de slanina
  • -1 ceapa
  • -2 catei de usturoi
  • -maghiran
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Slanina se taie fasii subtiri, se da prin condimenta-ceapa si usturoi, zdrobite, maghiran, sare, piper.

Se lasa apoi la inghetet, in congelator si abia dupa aceea se impaneaza carnea, dar nu inainte ca fasiile de slanina, atunci scoase din congelator sa se intepe din loc in loc cu un cutit ascutit, facand mici fante(gaurele) in ea.
Reprezinta o modalitate destul de frecventa de imbunatatire a gustului carnurilor slabe, mai ales a carnii de vitel, de vanat, precum si a carnii slabe de pasare.

In timpul prajirii, inabusirii sau frigerii, slanina se topeste partial, grasimea patrunde in carne facand-o mai suculenta, dar din pacate si mai calorica, mai greu digerabila.

Carnea slaba mai poate fi fripta si infasurata in sorici cu putina grasime pe ei.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.